Sokaknál eltűnt a Facebook sötét módja

0

Sokan meglepődve tapasztalták, hogy a legutóbbi frissítéssel eltűnt a sötét mód a Facebook mobilos alkalmazásából. A probléma világszerte jelentkezett, de nem kell megijedni, állítólag már dolgoznak a hiba orvoslásán.

A Facebook mobilos appja szinte az utolsók között kapta meg a sötét módot, nagyon sokáig tesztelték a funkciót, mire több, mint egy éves várakozás után a tavalyi év végén végre bevezették. Az öröm azonban nem tartott sokáig, ugyanis tegnap váratlanul eltűnt a lehetőség az app beállításai közül.

Számos országból érkeztek jelentések, hogy ugyanezt tapasztalták a felhasználók, nem csak Androidon, hanem iOS-en is.

Nem szándékosan vette el a funkciót a Facebook, hanem valami hiba csúszhatott a legutóbbi frissítésbe, és állítólag már készül a javítás. A vállalat tisztában van a problémával, az alábbiakat írták:

“Tisztában vagyunk vele, hogy egyes felhasználóknak problémái vannak bizonyos funkciók elérésével a Facebook Android alkalmazásában. Azon dolgozunk, hogy visszaállítsuk a dolgokat a normál helyzetbe minél hamarabb.”

Egyes felhasználóknál állítólag már helyre is állt az alkalmazás, de ha nálad még mindig nem jött vissza a sötét mód, akkor várj türelemmel, és esetleg nézd meg, hogy elérhető-e újabb frissítés a Play Áruházban a Facebook apphoz.

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid