Sokan csak behazudták, hogy felgyulladt a Galaxy Note 7-jük

1

Nagyon érdekes fordulatot vett a spontán felgyulladó Galaxy Note 7-ek ügye. A Samsung minden bejelentésnek utána járt, és kiderült, hogy sokan csak behazudták a dolgot.

Valóban volt gond a Note 7-ekkel, a Samsung is elismerte a hibát, és már folyamatban van az összes eddig eladott készülék cseréje. Amikor azonban fény derült a csúcsmodell esetleges gyártási hibájára, sokan tettek kamu bejelentést. Volt, aki internetről letöltött fotóval próbálkozott be, míg mások direkt gyújtották fel a mobiljukat valamiféle kártérítés reményében.

note-7-gyullad-header

A Samsung nemrég elárulta, hogy összesen 26 hamis bejelentést kaptak a Note 7-ekkel kapcsolatban világszerte. Ebből 12 alkalommal arra a következtetésre jutottak, hogy nem a készülék okozta a tüzet, 7 bejelentőt el sem tudtak később érni, másik 7 esetben pedig maga a felhasználó vonta vissza a panaszt.

note-7-jeep

Az egyik leghíresebb esetben egy terepjáró teljesen kiégett, és a károsult a Note 7 készülékét hibáztatta, de a tűzoltók később semmilyen kapcsolatot nem találtak a mobil és a tűzeset között.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid