Már biztos, hogy dupla kamerát kap az új Xiaomi csúcsmobil

0

A Xiaomi nemrégiben megosztott egy teaser plakátot, amelyen soron következő okostelefonját, illetve annak kamerakiépítését láthatjuk. Mivel elvileg szeptember 27-én a Mi 5s fog debütálni, könnyen lehet, hogy a fotón is ezt láthatjuk.

Több forrás is arra utal, hogy a Xiaomi szeptember 27-én termékbemutatót fog tartani, ahol új okostelefont tárnak majd a nagyérdemű elé. A legnagyobb eséllyel bemutatásra kerülő mobil a Xiaomi Mi 5s, amiről már többször értekeztünk oldalunk hasábjain.

xiaomi-dual-teaser

Júliusban már voltak olyan szóbeszédek, amelyek szerint 16 megapixeles duál hátlapi kamerával jön a Xiaomi Mi 5s, és a most közzétett kép ezt részben meg is erősíti.

Egyébként az is elképzelhető, hogy a készülék végül más néven kerül bemutatásra. Bizonyos bennfentesek szerint a Mi Note S-t fogják leleplezni a cég munkatársai szeptember 27-én. Akárhogy is lesz, mindenképpen beszámolunk a fejleményekről.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid