Sokat változhat a Note 10 dizájnja a Samsung Galaxy S10 modellekhez képest

0

Korábban arra tippeltünk, hogy a Galaxy Note 10 külsőre nagyjából olyan lesz, mint egy Galaxy S10+ vagy egy Galaxy S10 5G, ám mostanában több érdekes információ is napvilágot látott, amelyek arra utalnak, hogy lesz pár látványos változás.

Az egyik szembetűnő változás az lehet, hogy egy jóval “agresszívabb” hajlítást kap a kijelző két oldalt.

Az utóbbi időben igyekezett a Samsung finomítani a csúcsmobiljai “edge” kijelzőjén, hamarosan azonban visszatérhetnek a gyökerekhez, és sokkal nagyobb mértékben lehet majd ívelt a Note 10 két oldalt. Talán úgy, mint a gyártó első hajlított kijelzős mobilján, a Note Edge-en:

Samsung Galaxy Note Edge

Azt is megemlíti a kiszivárogtató, hogy nem csak egy gyártó alkalmaz majd ilyet, de azt nem tudni, hogy pontosan melyikre gondol, lehet a OnePlus, a Huawei vagy akár a Xiaomi is.

Ugyanez a forrás, aki korábban már többször bizonyította hitelességét, azt állítja, hogy a kijelzőben lévő lyuk kisebb lesz, mint a Galaxy S10+ esetében, bár azt még nem tudni, hogy azért-e, mert csak egy szelfikamerát kap, vagy pedig a duál kamerát szorítják be kisebb helyre. Ami pedig ennél is érdekesebb, az a szimmetria. Az alábbi poszt szerint “Da Vinci szimmetrikus”, ami alapjában véve elég ködös, de ha azt vesszük alapul, hogy a Galaxy Note 10 belsős kódneve “Da Vinci”, akkor mindjárt értelmet nyer a dolog.

A legvalószínűbb, hogy a szimmetria a kijelzőre vonatkozik, vagyis a lyuk nem szélen lesz, hanem középen (vagy esetleg teljesen el is tűnik, bár ez nem túl valószínű). A PhoneArena készített is ez alapján egy koncepcióképet (a nagyobb mértékű hajlítás csak később derült ki, az még itt nem látszik):

Úgy néz ki tehát, hogy a Samsung több ponton is frissíti a dizájnt a Galaxy Note 10 esetében. Egyébként úgy tudjuk, hogy nem is csak egy modell lesz, hanem minimum kettő, egy Note 10 és egy Note 10 Pro, utóbbi nagyobb kijelzőt, nagyobb aksit (4500 mAh) és több kamerát kaphat. A bemutatóra valamikor augusztus környékén lehet számítani, addig minden bizonnyal még rengeteg részlet fog kiszivárogni.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid