Még be sem mutatták, de már polcra került a Google Pixel 3a XL

0

Igazából már egy hét sincs a Google középkategóriás telefonjainak bemutatójáig, így nem csoda, hogy folyamatosan reflektorfénybe kerülnek. A legutóbbi esethez talán a keresőóriásnak is lesz néhány szava, ugyanis egy ciki bakinak köszönhetően a nagyobbik modellt a polcaira helyezte egy kereskedő úgy, hogy az még be sincs mutatva. 

Tényleg nem sokat kell már aludni a Google Pixel 3a és Pixel 3a XL telefonok leleplezéséig, de a BestBuy dolgozói némileg türelmetlennek bizonyultak. Az AndroidPolice nemrég olyan fotókat tett közzé, amelyeket egy olvasó készített, mégpedig az említett kereskedőlánc egyik boltjában, ahol, igaz árazás nélkül, de kikerültek a Google Pixel 3a XL dobozai. Az itt látható fotókon a fekete és a lilás árnyalatú modell is megtekinthető, akárcsak némi specifikáció.

A dobozon lévő írás értelmében a Pixel 3a XL képernyője 6 colos lesz, bár ezt lényegében eddig is tudtuk, ez most csak afféle megerősítés. A telefon modellszáma G020C. A vitrinben lévő fekete modell háttértára 64 GB-os, de várhatóan lesz olyan kiszerelés is, amibe 128 GB-os tárhely kerül. Egyelőre nem tudni, vajon ezek a készülékek még mindig kint vannak-e polcon, de valószínűleg már leszedték őket. Szinte kizárt, hogy bárki is idő előtt jusson egy példányhoz, hiszen ezek árazás nélküli darabok, melyek véletlenül juthattak ki a raktárból.

A Google Pixel 3a és 3a XL lesznek a cég első középkategóriás mobiljai, várhatóan Qualcomm Snapdragon 670 chipsettel, valamint 4 GB RAM-mal. A felhasználók javát biztosan boldoggá teszi majd, hogy ezekről a telefonokról nem marad le a fülhallgató kimenet, és állítólag a kamerák sem sokban maradnak el a csúcskategóriás verziók képrögzítő egységeitől. A pletykák szerint a Pixel 3a 399 dolláros áron indíthat, míg nagyobb testvérét 479 dollárért vesztegetik majd. A készülékeket várhatóan a május 7-én kezdődő Google I/O konferencián jelentik be San Franciscóban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid