Sokkal elegánsabb bevágást kaphat a Samsung Galaxy S10 kijelzője

0

Sok érdekes változás történik manapság az okostelefonok világában, ahol mindent elsöprő harc folyik a kijelző körüli keretek száműzéséért. Azt azért nagyjából mindenki érzi, hogy a szenzorsziget csak ideiglenes megoldás lehet a problémára, és így jönnek az újabb és újabb ötletek. Mechanikus megoldások, dupla kijelzők és most lyukas megjelenítők. A Samsung Galaxy A8s sokak számára nem valami tetszetős, mivel egy nagy, és épp ezért elég csúnya bevágást kapott a képernyője. Szerencsére a legújabb értesülések szerint a Samsung Galaxy S10 esetében nem így lesz.

A Samsung Galaxy A8s egy úgynevezett Infinity-O kialakítású kijelzőt kapott, így a bal felső sarokban található az előlapi kamera, tehát nem kellett szenzorszigetet, avagy notch-ot helyezni a telefon frontoldalára. De ez a formatervi megoldás elég nagy lett, sokak szerint ormótlan, egyszóval nem aratott osztatlan sikert a képernyő kialakítása. No persze, ebben az esetben egy középkategóriás mobilról beszélünk, az igazi varázslat nyilván egy zászlóshajó készülékben fog megtestesülni.

Samsung Galaxy A8s

Egy igencsak jó értesülésekkel rendelkező Samsung szivárogtató a Twitteren közzétett egy előlapi edzett üveget, illetve annak fotóját, és azon a kamerának szánt kivágás egészen kicsinek tűnik. Ha valóban egy Samsung Galaxy S10-re tervezett üveget látunk itt, akkor a 2019-es csúcsmobilnak tényleg sokkal elegánsabb bevágása lesz a képernyőn.

Galaxy S10 előlapi üveg

A szivárogtató ezen kívül megerősítette, hogy a prémium okostelefon 6,1 colos kijelzőt kap, vagyis nő a méret az S8-hoz és S9-hez képest. A médiatartalmak lelkes fogyasztói valószínűleg egy másik, nagyobb variánst fognak választani, de akiknek mindene az egykezes használat, talán jobban járnak ezzel a változattal, vagy a még kisebb Lite kiszereléssel. Szerencsére nem kell nagy és ormótlan lyukakkal sem megbarátkozniuk, mivel a Samsung Galaxy S10 esetében ilyesmiről nem lesz szó, ha ezek az új infók végül hitelt érdemlőnek bizonyulnak. Sok minden másról is beszélnek a Samsung Galaxy S10 termékcsaláddal kapcsolatban, ha érdekelnek a korábbi pletykák és szivárogtatások, olvasd el régebbi cikkeinket!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid