Sokkal jobb lesz a Note 4 a Galaxy S5-nél!

0

Egy friss koreai jelentés szerint szeptember 3-án mutatják majd be a Samsung Galaxy Note 4-et, és hamarosan ki is küldik az eseményre a meghívókat.

A Samsung egyébként eléggé siet a készülék kiadásával, és akár már 1-2 héttel a bemutató után megvásárolható lesz a Note 4. Ennek egyrészt az az oka, hogy be akarják előzni az iPhone 6-ot, aminek szintén lesz nagyméretű (5.5 colos) változata. Másrészt pedig kell a bevétel, hiszen a Galaxy S5 eladási mutatói jelentősen lecsökkentek mostanra.

A Galaxy Note 4-be várhatóan mindenből a legjobbat rakja majd a Samsung, és messze felülmúlhatja az új modell a fél éves Galaxy S5-öt. A kijelző várhatóan 5.7 colos lesz QHD felbontással és Super AMOLED panellel. Készülhet egy hajlított kijelzős változat is, legalábbis több jel is erre utal, de persze lehet, hogy a végén nem lesz belőle semmi.

Samsung-Galaxy-Note-4-ivo-maric-2

Ami érdekes lehet még, az a prémium anyaghasználat. Persze a teljesen fém háznak valószínűleg búcsút inthetünk, de a keret talán már egy minőségi alumíniumból készül majd.

Processzor terén Snapdragon 805-öt vagy Exynos 5433-at kapunk majd változatól függően, a hátlapi kamera szerepét pedig a 16 megapixeles Sony IMX240  töli majd be, ami optikai képstabilizátorral is rendelkezik. Persze vannak még vad pletykák, amiket a korábbi cikkünkben már összefoglaltunk.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid