Sokkal olcsóbb Samsung Galaxy Fold jöhet hamarosan

0

A Galaxy Fold kétségkívül egy innovatív, futurisztikus készülék lett a hajlítható kialakításával, de ennek meg is kérte az árát a Samsung, más piacokon közel 2000 dollár volt a hivatalos nyitóára, hazánkban pedig 695.990 Ft lett ez az összeg. Nyilván ennyit már nem sokan tudnak vagy akarnak kifizetni, ám nemsokára egy jóval olcsóbb verziót dobhat piacra a gyártó.

Friss hírek szerint érkezőben van egy speciális Galaxy Fold kiadás, ami nem csak az 1980 dolláros eredeti készüléknél, hanem még az 1380 dolláros Galaxy Z Flipnél is kedvezőbb árat kap. Állítólag a mobil “mindössze” 1100 dollárba fog kerülni (~350-400 ezer Ft).

Processzor terén nem igazán kell majd kompromisszumot kötni, ugyanis a Snapdragon 865 dolgozik majd a “Lite” verzióban a forrás szerint, az 5G modem azonban kimarad, így legfeljebb a 4G hálózatokat fogja támogatni a készülék. Az eredeti Fold 512 GB-os tárhelyét a felére csökkentik, illetve a külső kijelző is kisebb lesz.

Más téren viszont nem várunk nagy változásokat, a mobil úgy néz majd ki, mint a Galaxy Fold. Az egyelőre ismeretlen nevű olcsóbb modell állítólag már júliusban bemutatkozik, de csak limitált darabszámban lesz elérhető, mindössze 55 ezer darab készül belőle.

Az igazán nagy dobás persze természetesen a Galaxy Fold 2 lehet, ami augusztusban érkezik a Note 20 szériával.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid