Hajlítható OLED kijelzős mobillal készülhet a Sony

0

Friss dél-koreai jelentések szerint a Sony és az LG Display csapata nemrégiben megegyeztek egymással, így az utóbbi OLED megjelenítőkkel fogja ellátni a japán vállalatot. Ráadásul nem közönséges OLED panelekről van szó, hanem hajlítható megoldásokról. 

Az egyezség nem minden előzmény nélküli, hiszen az LG Display már egy ideje szállít OLED képernyőket a felsőkategóriás Sony televíziókhoz, ugyanakkor a Business Korea úgy tudja, hogy immáron okostelefon kijelzők is részét képezik az üzletnek. A források szerint a Sony egy hajlítható mobilon dolgozik, igaz arról, hogy mikor lehet ebből valóság, egyelőre semmilyen információ sincs.

A kép csak illusztráció

A Samsung már elvileg bemutatott egy ilyen készüléket a partnerei számára, így a Sony valószínűleg nem fogja beelőzni a koreai céget a sajt alternatívájával.

A japánok első OLED kijelzős okostelefonja – persze flexibilitás nélkül – ebben a hónapban kerülhet hivatalosan bemutatásra az MWC expón, várhatóan Xperia XZ Pro néven. A képernyő állítólag 4K felbontású lesz, és támogatja majd a HDR-t is.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid