Visszatér a Sony Xperia Compact széria, lebukott a 2021-es modell

0

Sajnálatos módon a gyártók kezdenek egyre jobban elhatárolódni a kompakt méretű mobilok készítésétől, de az egyik ismert szivárogtató a Sony szeretne változtatni ezen az áldatlan állapoton. A japán vállalat visszahozná az Xperia Compact szériát, és képek is érkeztek a 2021-es modellről.

A Sony mostanában nem igazán nevezhető a telefonos piac főszereplőjének, eléggé háttérbe szorultak, de a japánok kitartanak a mobilos divízió mellett, és a fejlesztések sem álltak le egy pillanatra sem. Állítólag most is dolgoznak egy Xperia Compact mobilon, ami akár egy prémium ajánlat is lehet, bár bizonyos források azt állítják, hogy ez a készülék nem lesz csúcskategóriás, mert a belsejében Qualcomm Snapdragon 480 lapkakészlet végezheti a számításokat.

Egyelőre tehát nem tudni biztosan, milyen vas dolgozik a mobilban, de szerencsére a formatervet legalább már szemügyre vehetjük néhány igen jól sikerült rendernek köszönhetően. A készülék számos megszokott Xperia dizájnelemet felvonultat, mint a dedikált kameragomb vagy a vertikálisan pozícionált kamerakészlet.

Az előlapi kamera viszont egy szenzorszigetbe kerül, amit eddig a japánok elég jól elkerültek, ezt a megoldást csak az Xperia L4-gyel vezették be.

A telefon kijelzőjéről úgy hírlik, hogy 5,5 colos lesz, ami manapság már valóban kompaktnak mondható. A készülék háza pedig összességében 140 x 68,9 x 8,9 mm-es lehet.

A hátlapon sok érdekességet nem látni, duál kamerát kapunk, és egy magányos LED villanót. Az viszont mindenképpen jó hír, hogy nem marad ki a 3,5 mm-es jack csatlakozó.

Forrás: Voice, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid