Strapateszten járt a Samsung Galaxy Note 10+ 5G

0

Zack Nelson telefonkínzó videói egyáltalán nem az öncélú pusztítás jegyében készülnek, hiszen a korábban telefonszervizesként dolgozó YouTube-videós elsősorban arra kíváncsi ilyenkor, hogy az adott okostelefon mennyire bírja a kiképzést, mire lehet számítani tőle hosszabb távon. A legutóbbi alany a Samsung Galaxy Note 10+ 5G modemmel felszerelt változata volt.

Nem hátrányos tudni egy méregdrága mobilról, mégis mennyit bír a való életben, és ha nem is teljesen reprezentatív, amit Zack csinál, a segítségével tudunk némi képet alkotni arról, hogy meddig és mennyire lesz hűséges társunk egy-egy adott telefon. A Samsung Galaxy Note 10+ nem éppen egy olcsó termék (az 5G verzió pedig különösen), szóval abszolút várható volt a próbára tétele.

A videós egyből azzal indít, hogy kettétöri az S Pent, csak hogy lássuk, mi is van benne. Így láthatóvá válik az összes olyan komponens, ami ahhoz szükséges, hogy az okostelefon megtalálja, és újra tölthesse az apró tartozékot. Az is kiderül, mi teszi lehetetlenné, hogy fordítva tegyük vissza a helyére, és ezzel kárt okozzunk a mobilban.

Ami a kijelzőt illeti, a Gorilla Glass 6 hozza a papírformát, a telefon elő és hátlapját óvó anyag jól szerepel, de mi azért így is ajánljuk az extra védelmet. A képernyővel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a legmélyebb karcok mellett is működőképes maradt a kijelző alá szerelt ujjlenyomat-olvasó. Az öngyújtós próbán is remekül teljesít a Samsung Galaxy Note 10+, a 20 másodperces égetés után azonnal észhez térnek a sérült pixelek. Azon még Zack is meglepődik, hogy a készülék hatalmas mérete ellenére milyen jól viseli a hajlítást, erre ő sem számított. Nem akarunk minden poént lelőni, azt javasoljuk, nézzétek meg Ti is a videót, aminek az élvezetéhez nem elengedhetetlenül szükséges, de nem is hátrányos némi angol nyelvtudás.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid