Kiderült egy érdekesség a Galaxy S8 kijelzőjéről

0

Újabb érdekes részletre derült fény a Samsung Galaxy S8-cal kapcsolatban, mégpedig arra, hogy megváltozhat a kijelző képaránya az elődökhöz képest.

Nemrég mi is megmutattuk nektek a Samsung Display új videóit, amelyek a gyártó új kijelzőjét promótálják. Minden bizonnyal hasonló megjelenítő kerül majd a Galaxy S8-ba, hiszen ez a soron következő csúcsmodell. A Sammobile most alaposabban is megvizsgálta a bemutatott kijelzőt, és arra jutottak, hogy 17:9 a képarány, ami valamivel hosszúkásabb, mint a Galaxy S7 16:9-es megjelenítője.

A váltás kapcsolatban állhat a Home gomb eltűnésével, hiszen így kell a hely a szoftveres gomboknak. Ha valóban 17:9-es képaránnyal érkezik az S8, akkor nem kell aggódni amiatt, hogy ezek elfoglalják az értékes helyet a kijelzőből, hiszen pont annyival lesz nagyobb a panel, hogy alulra elférjen egy gombsor.

Egyébként a keret nélküli Xiaomi Mi MIX is hasonló okokból kapott 17:9-es kijelzőt, az LG pedig állítólag még tovább megy, már be is mutattak egy 18:9-es panelt, amit a G6-ba szánnak.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid