Szeptemberben jönnek a Huawei Mate 50 mobilok

0

A legfrissebb értesülések szerint a Huawei azt tervezi, hogy idén szeptemberben végre feltámasztja a teszthalál állapotban lévő Mate szériát. A Mate 50 modelleket egy vadonatúj lapkakészlet fogja hajtani és Harmony OS 3.0 operációs rendszer fut majd rajtuk.

A sorozat összesen három készülékből fog állni, ezek az alapmodell, a Mate 50 Pro, valamint a Mate 50 RS. Az okostelefonok burkolata alatt a Kirin 9000S lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, ez egy friss konstrukció, viszont továbbra sem támogatja az 5G hálózatokat.

Állítólagos kép a Pro modellről

Ami a készülékek külalakját illeti, az ázsiai szivárogtató, Digital Chat Station renderelt képei adhatnak némi támpontot, legalábbis ami a mobilok hátoldalát illeti.

Az alábbi képen jól látható az eltérés a Mate 50 és a Mate 50 Pro között. Az alapmodell egy kivágásba szerelt előlapi kamerával lesz felszerelve, míg a Pro variáns komplex arcfelismeréssel igyekszik biztosítani a felhasználó személyes adatainak védelmét. Magyarán lesz rajta egy jó széles notch.

A Huawei állítólag a Mate 50 modellek érkezésével egyidőben kezdi majd el a Harmony OS 3.0 terjesztését. A telefonok kameráiról egyelőre nem tudni sokat, de a képrögzítő eszközökkel kapcsolatos jövőbeni fejlesztéseket az úgynevezett “XMAGE” nevű házon belüli brand fogja intézni, most, hogy a kínai gyártó már nem kollaborál a Leica szakembereivel. Hogy mivel készülnek a Mate 50 modelleket illetően, azt egyelőre homály fedi, de mi nem féltjük a Huaweit, valószínűleg most is élvonalbeli fotós képességekkel ruházzák fel csúcskategóriás készülékeiket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid