Széttrollkodta a Huawei az új iPhone-okat

0

Tegnap bemutatták a vadonatúj iPhone-okat, az Xs, az Xs Max és az Xr modelleket, amelyek a csillagászati áraik ellenére továbbra is alapvető hiányosságokkal bírnak. A Huawei nem is késlekedett sokat, gyorsan nekiment az almás gyártónak néhány humoros szösszenettel!

Az első beszólás egy rövid teaser a Mate 20 modellek bemutatójához, amelyen a következő áll: “Köszönjük, hogy hagytátok, hogy mi lehessünk az év igazi hősei. Találkozunk Londonban október 16-án.” Ezzel nyilván arra utalnak, hogy sokkal nagyobb dobás lesz a Mate 20 és a Mate 20 Pro, mint a most bemutatott iPhone-ok.

Egy másik előzetesben azt is megköszönik az Apple-nek, hogy semmit nem változtatott (ez persze erős túlzás, de van benne azért némi igazság), így nekik könnyebb dolguk lesz elkápráztatni a rajongókat.

A legnagyobb oltások pedig a Huawei magyarországi Twitter-oldalán is megjelentek, pár rövid, retró stílusú videóról van szó, amik zseniálisan mutatnak rá az Apple lassúságára és az új iPhone-ok hiányosságaira. Csak pár példa: nincs tripla kamera, csak most lett duál SIM, nincs gyárilag gyorstöltő a dobozban (és egyébként jack átalakító sem), továbbra is 1 napos az üzemidő, stb.

Amikor a lécet túl magasra tették… Vess egy pillantást az eredményeinkre Cupertino!

Közzétette: Huawei Mobile – 2018. szeptember 12., szerda

Egyébként nem lettek rosszak az új iPhone-ok, de az új A12-es chipet leszámítva kevés a valódi újítás, ennek ellenére az árak brutálisak lettek. Az “olcsó” Xr modell 300.000 Ft-tól indul, az Xs 400-ról, az Xs Max pedig 440-ről, de a legdrágább kiadásért 578 ezret kérnek.

Forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid