Pocophone F1 – Két remek újítás, amikről csak most szólt a Xiaomi

0

A Pocophone F1-et már hetekkel ezelőtt bejelentette a Xiaomi, két nagyon fontos tulajdonságot azonban eddig valamiért elhallgattak. Pedig ezekkel még az eddigieknél is sokkal vonzóbb ajánlat a telefon.

A Xiaomi Twitteren közölte, hogy amúgy a Pocophone F1 támogatja a Quick Charge 4.0 gyorstöltést. Ez a Qualcomm (majdnem) legfrissebb szabványa, és elég kevés csúcsmobil tudja. Példának okáért a Samsung telefonjai még a 2.0-s verziónál vannak leragadva (S9 és Note 9 is).

A másik érdekesség, hogy a Xiaomi Pocophone F1 cseppálló. Persze valódi vízállóság nincs, de ez is sokkal több, mint a semmi. Víz alá tehát nem érdemes meríteni, de egy kis ráfröccsenő folyadék vagy eső nem fog kárt tenni benne, és így tulajdonképpen bármilyen vizes kalandot vagy balesetet nagyob eséllyel túlél a mobil.

Egyébként a Xiaomi slágertelefonja még mindig akciós, elképesztően jó áron lehet beszereni, de már nem sokáig. A 6+64 GB-os modell nagyjából 93 ezer Ft-ba, a 6+128 GB-os pedig kb. 96.500 Ft-ba kerül a Banggod weboldalán, ráadásul van garantáltan vámmentes szállítás:

Frissítés: A GearBest is akciózza a 128 GB-os verziót, 349.99 dollárt kérnek érte, és van vámmentes Priority Line szállítás!

Ha szereted a Xiaomi cuccokat, akkor érdemes csatlakoznod a nemrég indult Facebook csoportunkhoz:

Itt felteheted a kérdéseidet, vagy megoszthatod a tapasztalataidat a Xiaomi termékeivel kapcsolatban.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid