A színfalak mögött készül a Honor Magic V Flip

0

Hajlítható kijelzős okostelefon már több is érkezett a Honor műhelyéből, de ezek mind a könyvszerű kialakítást kapták, flip mobillal még nem jelentkezett a kínai gyártó. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne készülne egy ilyen a színfalak mögött, lesz ilyen mobil, ami Magic V Flip néven kerülhet forgalomba. Az újdonság állítólag a legnagyobb külső képernyőt kaphatja a kategóriáján belül, és az akkumulátorának kapacitása miatt sem kell szégyenkeznie.

A friss hírek forrása újfent Digital Chat Station, az ázsiai szivárogtató, aki rendre megbízható információkat szállít megjelenés előtti készülékekről. A bennfentes úgy tudja, hogy a Honor Magic V Flip a megjelenésekor a legnagyobb külső képernyővel lesz felszerelve a flip mobilok kategóriáján belül.

A szivárogtató egy képet is közzétett, amelyen a fedőképernyő jól látható, habár ez a render messze nem hivatalos munka, az eddigi szóbeszédek és napvilágra került információk alapján készült. A hírek szerint a készülék kétcellás, 4500 mAh kapacitású akkumulátorral lesz felszerelve.

Akármekkora is lesz az aksi, abban szinte biztosak lehetünk, hogy a mobil a lehető legvékonyabb és legkönnyebb lesz, folytatva a gyártó eddigi hagyományait. Digital Chat Station szerint a teljes felső hátlap egy képernyő lesz, alul egy apró kerettel, a megjelenítő egységét csupán a kör alakú kamerasziget szakítja meg a bal felső sarokban.

A Honor menetrendjében a legközelebb bemutatásra kerülő készülékek a 200-as széria tagjai lesznek, amelyek május 27-én érkeznek. Az okostelefonok leleplezésekor már beharangozhatják a Magic V Flip-et, amelynek megjelenésére valamikor júniusban kerülhet sor. A nyár ezután sem telik majd hajlítható Honor mobil nélkül, hiszen a Magic V3 júliusban debütálhat.

Forrás: GSMArena 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid