Tesztelték a Snapdragon 888 lapkával szerelt Samsung Galaxy S21-et

0

Tanúsítványi dokumentumok és kiszivárgott renderek után most szintetikus tesztben szerepel a Samsung Galaxy S21 széria, az alapmodellt ugyanis valaki a Geekbench nevű benchmark programmal tette nemrégiben próbára. Az okostelefon burkolata alatt a napokban debütált Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet zakatolt 8GB RAM társaságában.

A szintetikus mérésekben szereplő készülék az SM-G991U modell számot viselte, míg a belsejében szolgáló chipset a “lahaina” kódnéven futott. Az okostelefon 8 GB RAM-mal, valamint Android 11 operációs rendszerrel volt felvértezve a tesztelés ideje alatt. A méréshez a Geekbench 5.2.5 applikációt használták az egyik prototípuson, és kénytelenek vagyunk hangsúlyozni a prototípus szót, mert az eredmények nem annyira lenyűgözőek. Viszont ez nem jelent semmit azon kívül, hogy a Samsung nagy valószínűséggel még mindig a szoftvert optimalizálja az állítólag januárban debütáló okostelefonon.

A Samsung Galaxy S21 széria tagjai azért debütálnak korábban, hogy a vállalat általuk nagyobbat haraphasson a Huawei helyén keletkező piaci résből, amire egyébként más cégek is pályáznak. Hogy ne csupán a hardver miatt legyen okunk a telefont várni, nemrégiben CAD renderek szivárogtak ki, amelyeken a Galaxy S21+ volt látható.

Az alapmodellen és a Plus kiadáson kívül lesz még egy Ultra verzió, amely várhatóan S Pen támogatással érkezik. Ehhez kapcsolódó hír, hogy jövőre már szinte biztosan nem lesz Galaxy Note mobil, véget ér a széria, helyette a hangsúlyt a hajlítható telefonok kapják, és persze ott lesz az S21 Ultra, mint normál zászlóshajó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid