Szoftver akciók 2022: Windows és Office jóval a szokásos árak alatt

0

A Black Friday a legismertebb akciós időszak az évben, de általában az utána következő Cyber Monday, illetve Cyber Week sem hoz kisebb kedvezményeket. A szoftvereket árusító Keysfan webáruház most egy héten keresztül jelentősen áron alul kínál többféle Windows és Office kiszerelést, illetve más programokat. Ezek dobozos formában egy vagyonba kerülnének, de az eredeti szoftverkulcsokat  megvásárolva rengeteget spórolhatunk.   

A Keysfan Cyber Week kiárusításában számos ismert szoftvert lehet töredék áron beszerezni, érdemes megnézni a kínálatot. Eredeti Office 2021 Professional programcsomag például már 10 ezer Ft környékén beszerezhető, ha pedig több gépre is telepítenéd, akkor csomagban vásárolva darabját akár 5500 Ft körüli áron is megkaphatod. A Windows 10-ért sem kell sokat fizetni, több kulcsot vásárolva egészen 2500 Ft-ig csökken az ár.

Az árak euróban lesznek megadva, nem számoltuk át őket forintra, mivel elég sok az akció. 

Élethosszig tartó Microsoft Office 2021 licencek

A Windows rendszerek is olcsóbbak a Cyber Week kiárusításban, a 10-es verzió és a Windows 11 is szerepel a kínálatban. Utóbbi kicsit drágább, így érdemesebb a Windows 10-et vásárolni, mivel ez ingyen frissíthető 11-re.

Eredeti Windows rendszerek

Limitált akciók: Office szoftverek MAC rendszerre

Windows + Office csomagok 62%-os akcióban

Az alábbi árakat a KFLE62 kuponkód felhasználásával kapod meg:

További Office akciók >>

További Windows akciók (50%-os kedvezmény)

Az alábbi árakat a KFLE50 kuponkód felhasználásával kapod meg:

További Windows akciók itt >>

Egyéb szoftveres eszközök

Vannak különféle hasznos eszközök is, ezekből itt találsz egy válogatást, de az alábbiakban lesz pár kiemelt ajánlat:

Nagyobb mennyiséget vennél? 50 és 100 db-os Windows csomagok is vannak

 

Ezért válaszd a Keysfan oldalát:

  • Pénzt takaríthatsz meg: A Windows vagy az Office szinte bármelyik verzióját beszerezheted. A Microsoft legújabb szoftver- és biztonsági frissítéseit is megkapod.
  • Legális licencek: A szoftvert közvetlenül a Microsoft hivatalos weboldaláról töltheted le, majd az aktiváló kóddal aktiválhatod a szoftvert. A termék 100%-ban eredeti. A Keysfan licencek legálisak, és a Keysfan minden eladott licencre garanciát vállal.
  • 24/7 ügyfélszolgálat: Amikor megvásárolod a Keysfan bármelyik szoftvercsomagját, jogosult leszel az ügyféltámogatási szolgáltatásokra, ha problémáid adódnak a csomagok telepítésével vagy használatával kapcsolatban. A Keysfan élethosszig tartó vevőszolgálatot biztosít!
  • Jó vélemények: A TrusPilot odalán kiváló, 4,8-as értékeléssel rendelkezik a Kesyfan.

 

A vásárlási folyamat kényelmes és gyors. Csak tedd a kiválasztott terméket a kosárba, és írd be a megfelelő kedvezménykódot. A rendszer automatikusan kiszámítja a kedvezményes árat. Add meg az e-mail címed, a sikeres fizetés után a Keysfan elküldi az aktiváló kulcsot, a rendelési információkat és a telepítés részleteit emailben. Az egész folyamat nem fog sok időt igénybe venni!

A Keysfan-tól vásárolt licencekre nem vonatkoznak előfizetési korlátozások, így a Keysfan licencek “élethosszig” szólnak, és korlátlan hozzáférést biztosítanak: az operációs rendszer frissítve és támogatva lesz az élettartama alatt. A telepítési és használati folyamat során a felhasználók bármilyen kérdés esetén kapcsolatba léphetsz a Keysfan technikai támogató csapatával, 24/7 online (kapcsolattartó e-mail: Support@Keysfan.com). A Keysfan élethosszig tartó értékesítés utáni szolgáltatást nyújt, vagyis ha a szoftver használata során bármilyen kérdésed van, fordulj bátran a Keysfanhoz.

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is. 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a Support@Keysfan.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Keysfan.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Keysfan.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Keysfan.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a Support@Keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysfan

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid