Ebben a két színben jöhet a OnePlus 11

0

Habár még mindig odébb van a OnePlus 11 bemutatója, már hónapokkal ezelőtt láthattunk renderelt képeket a készülékről, így már van némi elképzelésünk a dizájnt illetően. Ezek a bizonyos renderek fekete színben tárták elénk a mobilt, de nem csupán ezzel a festéssel lehet majd megvenni. Az egyik rangos és igencsak megbízható szivárogtató, Max Jambor nemrégiben közzétette, hogy milyen további árnyalatban lehet majd megvásárolni a zászlóshajót.

A renderelt képeken tehát a mattfekete festésű OnePlus 11 látható, de Jambor szerint az okostelefon fényes zöld árnyalatban is megjelenik majd. Sajnálatos módon azt nem tette egyértelművé, hogy lesznek-e további színek, de jó eséllyel ezt a két változatot kapjuk első körben.

Ha már itt vagyunk, akkor fussuk át gyorsan, hogy milyen specifikációkra lehet számítani a OnePlus 11 kapcsán! A készülék belsejében Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, amely mellé akár
16 GB RAM is kerülhet választásunktól függően, 256 GB háttértárral megfejelve. A megjelenítő 6,7 hüvelykes lesz, QHD+ felbontású és 120 Hz-es, a gyártás során AMOLED panelt fognak alkalmazni. A kijelző bal felső sarkában lesz egy kivágás, ide kerül majd a 16 megapixeles előlapi kamera, a képernyő alá pedig ujjlenyomat-olvasót szerelnek.

Előzetes render

A OnePlus 11 kerámia testet kaphat fémkerettel, a hátoldalán pedig összesen három képrögzítő egység foglalhat helyet, élükön egy 50 megapixeles Sony IMX890 érzékelővel szerelt kamerával, amelynek munkáját egy 48 megapixeles, ultraszéles látószögű lencsével ellátott IMX581 szenzor támogatja majd. A kamerakészlet részét képezi továbbá egy 32 megapixeles telefotó modul IMX709 érzékelővel és 2x optikai zoommal. A képrögzítő rendszer finomhangolásában a Hasselblad csapata is részt vesz.

A mobil belsejében 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja a komponensek energiaellátását, a telep támogatni fogja a 100 wattos gyorstöltést, amelyet USB-C csatlakozón keresztül vesz fel. Megmarad az értesítési csúszka, illetve a Dolby Atmos támogatás is. Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E és természetesen 5G kapcsolódási lehetőségek egészítik majd ki az okostelefon funkcióinak sorát.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid