Szokatlan színekben jöhet a Huawei P10

0

A Huawei P10 bemutatója egy hónap múlva fog megtörténni, így nyakig vagyunk a különféle pletykákban és értesülésekben a készülékkel kapcsolatban. Hallottuk hírét a frissített dizájnnak, a QHD megjelenítőnek, a Kirin 960 lapkakészletnek, illetve még sok minden másnak. A legújabb értesülés főszereplője pedig két igazán színes P10 variáns. 

Már láttunk rendereket a kínaiak csúcstelefonjáról, de most még több került napvilágra. Az említett képeken két új színárnyalatban láthatjuk a Huawei P10-et: zöldben és lilában is pompázik az ázsiai vállalat zászlóshajójának következő generációja.

A Huawei P9 a népszerűségét megünnepelendő kapott piros és kék festésű kiadásokat is, de úgy látszik, hogy a különleges árnyalatok a jövőben már a startkor elérhető opciók lesznek. A készülékről egyébként azt pletykálják, hogy drágább lesz, mint a P9. A telefon állítólag Harmon/Kardon audiórendszerrel debütál, ami valamelyest megmagyarázza, hogy miért fog majd árszabáskor vastagabban a kínaiak ceruzája.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid