Szórakoztató új funkciót kap a Facebook Messenger

0

Bár a Messenger és más Facebook-alkalmazások stabilitásával rendszeresen akadnak gondok, azért a vállalat igyekszik ezeket ellensúlyozni különféle új fejlesztésekkel. Ezúttal azoknak kedveztek, akik a videóhívások közben egy kis plusz szórakozásra vágynak.

A Facebook anyacége, a Meta nemrég bejelentette, hogy multiplayer játékokkal bővíti a Messenger videóhívás funkcióját. Ez annyit jelent, hogy amikor épp videós formában beszélgetünk az ismerősökkel, családtagokkal, akkor lehetőség lesz arra, hogy elindítsunk különféle játékokat. Ezekben természetesen egymás ellen tehetjük próbára a képességeinket.

Az új játékos funkció elérhető lesz iOS-en, Androidon és a Messenger webes verziójában is. Kezdetben 14 játék áll majd rendelkezésre, vannak különféle szójátékok, kártyajátékok, kvízjátékok és ügyességi játékok is, amelyek természetesen azonnal futtathatók lesznek telepítés nélkül. A játékokhoz minimum két főre lesz szükség, de némelyik több játékost is támogat.

Később természetesen bővül majd a lista, még idén újabb címeket tervez hozzáadni a Meta.

A játékokhoz el kell indítani egy videóhívást, rákattintani a csoportos mód gombra, majd a Játék ikonra, és már lehet is válogatni a címek között. A frissítés természetesen nem mindenkinél azonnal jelenik meg, beletelhet egy kis időbe, mire minden piacon és minden felhasználónál elérhetővé válik az új funkció.

Forrás: Engadget

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid