Szülinapi akciók a Gearbesten, mobilok és más kütyük akár töredék áron

0

2 éves lett a Gearbest webáruház, ami az egyik legnagyobb, kínai mobilokat és egyéb kütyüket forgalmazó oldallá nőtte ki magát. Az alkalomból remek leárazásokkal készültek, némelyik termék fél, vagy akár harmad áron is beszerezhető, de csak erősen korlátozott mennyiségben.

Az egyik legjobb lehetőség a “Flash sale”, ezzel azok járhatnak jól, akik nagyon gyorsak tudnak lenni. 10 terméket lehet megvásárolni az eredeti ár töredékéért, de mindegyikből csak napi 10 darab áll rendelkezésre ezen az áron. Március 21 és 23 között minden nap 18:00-kor indul a lehetőség, és minden bizonnyal percek alatt el is kapkodnak mindent.

gearbest-flash

Egy komplett oldalt kaptak az Intel processzoros termékek, amik szintén leárazásra kerültek. Itt is rengeteg jó ajánlatot találhatunk, tableteket, 2 az 1-ben gépeket, laptopokat, processzorokat és mini PC-ket. Itt nem kell annyira gyorsnak lenni, de azért itt is korlátozott az akciós készlet.

gearbest-intel

Ezeken kívül van még egy tortás játék is, ahol a belépés után értékes pontokat nyerhetünk, amelyek felhasználhatók a vásárlásoz, de akár egy Xiaomi Redmi Note 3-at is hazavihetünk.

Linkek:

forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid