SzülinApp 2.0 – Ingyen tölthető az iGO navigáció Androidra

5

Tavaly áprilisban az NNG 10 éves szülinapja alkalmából 10 napig ingyenesen elérhetővé tették az iGO navigációt teljes, offline Magyarország-térképpel. Most megjelent az app 2.0-s verziója, és ismét ingyen hozzájuthatunk, de csak korlátozott ideig!

Most tehát újra tölthető a Play Áruházból az iGO alkalmazása. Az akció kizárólag nekünk, magyar felhasználóknak szól, érdemes élni vele! Nem tudjuk, hogy pontosan meddig érhető el ingyenesen az app, de ajánlott minél hamarabb lecsapni rá. (Frissítés: május 16-ig tart az akció!)

Az iGO nagy előnye, hogy offline is működik, azaz nem kell hozzá internetkapcsolat. Így nem fogyasztja az adatforgalmunkat, ráadásul ott is használható, ahol nincs térerő. Az iGO az alapvető navigációs funkciókon túl rengeteg extrát kínál, ilyen például a parkolási lehetőségek keresése, az alternatív útvonalak vagy az automatikus újratervezés.

igo-szulinapp-play

Az Android verzió kiemelkedően magas, 4.8 pontos értékelést kapott a felhasználóktól a Play Áruházban, ez is jelzi, hogy egy remek alkalmazásról van szó, ami nem mellesleg reklámmentes. Töltsd le, amíg lehetséges!

forrás: iGO

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid