Teljesen megújult az Instagram felülete

3

Megérkezett az Instagram már korábban is megszellőztetett, teljesen újragondolt, minimalista felhasználói felülete. Ráadásként az alkalmazás ikonját is lecserélték egy jóval egyszerűbb és színesebb változatra.

A felület teljesen új kinézetet kapott, a fekete-fehér minimalista vonalra tért át minden elemében az Instagram mobilos alkalmazása. A megjelenésen kívül azonban minden maradt az eddig megszokott helyén. A fehér-szürke háttéren jól látszódnak a fekete gombok és ikonok, az alkalmazáson belüli vörös színű értesítések pedig könnyedén észrevehetőek.

instagram

Ami nagyobb aggodalomra adhat okot, az az új ikon. Ez is hasonló, minimalista dizájnt kapott, de azért elmondható róla, hogy eléggé megosztó lesz. Kifejezetten gagyinak találom, azt sem nagyon értem, hogy a zömében fekete-fehér felülethez miért egy ennyire színes ikont találtak célravezetőnek. Az Instagram felhasználói mostanában amúgy sem túl elégedettek.

A régi és az új logó

A régi és az új logó

instagram_icon_web

A színes ikon annak tudtában különösen érdekes, hogy az Instagram webes felületén ez a fekete-fehér változat látható.

Ha nem frissül automatikusan az app, ide kattintva megtalálod a Play Áruházban.

Régi és új felület

Régi és új felület

Persze azt nem mondhatjuk, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi, a Napidroid továbbra is elérhető az Instagramon is.

Neked hogy tetszik az új dizájn?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Informatikus, vagy valami olyasmi

NapiDroid