Kiszivárgott fotókon a OnePlus 3

0

A kínai gyártó következő csúcsmobilja valódi képeken pózol, amiken jól látszik a vadonatúj kameramodul és a fémházas dizájn.

A OnePlus 2 nem lett akkora siker, mint elődje. Ez betudható egyrészt az elbaltázott meghívórendszernek, másrészt az olyan hiányosságoknak, mint az NFC vagy a gyorstöltés mellőzése. Az OP3 azonban sok mindent helyrehozhat.

OnePlus-3-leak-01

A OnePlus 3 most valódi képeken látható. Ezekből egyértelműen kiderül, hogy a tervezők az előzőektől merőben eltérő dizájnt álmodtak meg. A legfeltűnőbb a Sandstone hátlap eltűnése, amit a gyártó fém unibody házra cserélt. A kameramodul mérete pedig jelentősen megnőtt, és az elődöknél látható kis foglalat is eltűnt.

OnePlus-3-leak-02

Az előlap viszont emlékeztet a OnePlus 2-re. A Home gomb továbbra is ovális alakú lesz, és az ujjlenyomat-olvasót is ebben találjuk majd.

oneplus 3 állítólagos előlap

A OnePlus 3 egyébként egy igazi csúcsragadozó lesz. A Snapdragon 820-as processzor a “csak” 1080p-s 5.5 hüvelykes kijelzőt rendkívül könnyedén fogja meghajtani. A mobil két változatban lesz elérhető: a bázismodell 4 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel érkezik, míg a drágábbik változat 6 GB RAM-mal és 64 GB belső memóriával. És hogy mindezt mikor vásárolhatjuk majd meg? A hivatalos bejelentésen minden kiderül, amire akár már ebben a hónapban is sor kerülhet.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid