Szuper gyorstöltést kap a Galaxy Note 10+, de az ehhez való töltőt külön kell majd megvenni

0

Az utóbbi időben elég nagy volt a zavar a Samsung Galaxy Note 10 mobilok gyorstöltésével kapcsolatban, számos egymásnak ellentmondó pletyka látott napvilágot, most azonban úgy néz ki, tisztázódott a helyzet. Lehet is örülni, meg nem is…

A jó hír, hogy a Samsung valóban túllép a már-már kínosan régi megoldáson, amit egészen a S10 modellekig használtak. Az eddigi 18W-os töltés helyett a sima Note 10 25W-tal lesz táplálható, a nagyobb Note 10+ pedig egy egészen durva, 45W-os technológiát kap, ami már méltó egy 2019-es csúcsmobilhoz.

A rossz hír viszont, hogy a Note 10+ dobozában is “csak” egy 25W-os töltő lesz, mint a Note 10 esetében, ha pedig valaki ki akarja használni a 45W-ot, akkor ehhez külön kell majd megvennie az adaptert cirka 50 eurós áron (~16-17 ezer Ft).

Fotón a Note 10+ 45W-os töltője

A Note 10+ alapára egyébként 1149 euró lesz, vagyis nálunk közel 400 ezer Ft-os árra lehet majd számítani. Lehet szidni a Samsungot, hogy miért nem fért bele ebbe az összegbe a komolyabb töltő, de azért annyira nem gáz a helyzet, mint mondjuk az almás mobilok esetében. A 25W is elég gyors már, nem egy 5-10W-os adapterrel szúrják ki a vásárlók szemét, így a legtöbben teljes mértékben meg lesznek ezzel is. A 45W inkább már csak a határok feszegetése, illetve a konkurencia üldözése miatt kellett a telefonba.

Forrás: GalaxyClub, via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid