Szupergyors, SSD-szintű pendrive-ok érkeztek a BlitzWolftól

0

Ha nem elégszel meg egy átlagos pendrive-val, és olyat keresel, amit villámgyors írási és olvasási sebességre képes, akkor érdemes megnézned a BlitzWolf új termékeit, amelyek most 27%-os kedvezménnyel rendelhetők elő.

Az új BlitzWolf BW-UP3 adattárolók már az USB 3.2 Gen 2-es szabványt is támogatják, de persze visszafelé kompatibilisek, tehát simán használhatók egy régebbi USB 2.0-s vagy 3.0-s porton keresztül is. Egy ilyen adapterrel pedig akár telefonhoz is tudod csatlakoztatni őket.

Az új pendrive-ok már szupergyors UFS háttértárra épülnek, így gyorsaságban megközelítik az SSD-ket. A gyakorlatban ezt azt jelenti, hogy az olvasási sebesség akár 410 MB/s is lehet, az írási pedig 220 MB/s. Ez durván 4-szeres sebesség egy átlagos USB 3.0-s pendrive-hoz viszonyítva, a régebbi 2.0-s tárolókhoz képest pedig nagyjából 60-szoros.

A minőségi cink ötvözetből készült új BlitzWolf pendrive-ok darabja mindössze 12 grammot nyom, és három méretben érhetők el: 64, 128 és 256 GB. A BGN265Y kuponnal most 27% lejön az árukból, így a következőképpen alakulnak az összegek:

Megjegyzés: az árakra még rájön 2 dollár szállítási díj (~625 Ft).

Ha pedig ezeknél is durvább külső adattárolót keresel, akkor nézd meg az 512 GB-os, SSD alapú BlitzWolf BW-PSSD2-t, ami USB-C porttal rendelkezik, vékony, fémházas kialakítást kapott, mindössze 30 grammot nyom, és akár 430 MB/s olvasási, illetve 370 MB/s írási sebességre is képes USB 3.1-es porton keresztül.

Ez eredetileg 99,99 dollárba kerülne, de a limitált BGN229C kuponnal most 79,99 dolláros áron vihető, ami nagyjából 25 ezer Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

Hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid