Korábbi zászlóshajók extráit kaphatja meg a Samsung Galaxy Fold 2

0

Bár egyelőre nem tudni, mikor debütál a Samsung Galaxy Fold második generációja, folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb értesülések és pletykák a készüléket illetően. A legújabb infómorzsák szerint a Samsung hajlítható telefonja – tabletje? – korábbi/jelenlegi Samsung zászlóshajók jellemzőit, extráit kaphatja majd, az egyik segítségével jócskán meg fog nőni a produktivitása, míg a másik a fotózásban teszi kiemelkedővé a készüléket.

Az egyik újdonság a Samsung Galaxy Note szériából már jól ismert S Pen lehet, amit ráadásul újra is fognak gondolni a flexibilis telefon kedvéért. Igazából teljesen érthető az érintőtoll támogatása, hiszen egy 7,7 colos képernyőn – állítólag ekkora lesz a Samsung Galaxy Fold 2 elsődleges kijelzője – már valóban hasznos lehet egy ilyen plusz lehetőség. Azt nem tudni, mit változtatnak az S Pen-en, de talán a kijelző karcok elleni kevésbé hatékony ellenállása lehet az indok. Bár a gyártó már elkezdte alkalmazni az ultravékony üveg panelt a Galaxy Z Flip esetében, ez nem sokat javított a karcállóságon, ugyanis maradt a műanyag külső réteg. Ezt egy normál S Pen hegy valószínűleg simán meg tudja sérteni, így mindenképpen kell valamilyen megoldást találnia a Samsungnak.

Koncepció (forrás: LetsGoDigital)

A másik említésre méltó új infó a telefonnal kapcsolatban az, hogy állítólag meg fogja kapni a Samsung Galaxy S20+ kamerarendszerét, ami egy 12 megapixeles elsődleges, egy 64 megapixeles telefotó, valamint egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű egységből áll, illetve ott lesz még a 3D ToF szenzor is. A külső megjelenítő Infinity-V kialakítást kaphat, ami egy aprócska csepp alakú szenzorszigetet jelent, míg a belső panelen vagy kivágás lesz, vagy képernyő alá szerelt képrögzítő egység, de ezek cseppet sem új hírek, már tavaly is beszéltek ezekről a lehetőségekről. A készülék színvonalas anyaghasználattal büszkélkedhet majd, mivel kerámia és rozsdamentes acél egyaránt felhasználásra kerül a gyártásakor. Az eddigi értesülések alapján a Samsung Galaxy Fold 2 ötféle színben lesz kapható, ezek között megtalálható a kék, az ezüst, a fekete, az arany és a pink.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid