Szuperlassított felvételt és éjszakai fotó üzemmódot hozott a Xiaomi Mi 8 új frissítése

0

A Xiaomi Mi 8 egy remek készülék lett, és funkcionalitását most tovább fokozza a legújabb MIUI 10.1.2.0 frissítés. Az adatcsomag telepítését követően olyan különleges opciók birtokába kerülnek a tulajdonosok, mint a szuperlassított felvételek készítése és az éjjeli fotózást segítő üzemmód.

Az update összesen 286 MB-os, és már el is érhető a legtöbb Global verziós készülékre. A 960 képkocka/másodperces lassított felvételek és az éjszakai fotózás a Xiaomi Mi MIX 3-mal debütált még október végén, utóbbi Super Night Scene néven. A működési elv nem bonyolult, a készülék összesen nyolc fényképet készít különböző expozícióval, majd ezeket egy világosabb, jobban látható képpé alakítja. A 960 fps-es lassított felvétel pedig magáért beszél, a frissítés előtt a Xiaomi Mi 8 csupán másodpercenkénti 240 képkockával volt képes ilyen jellegű videók készítésére.

A Xiaomi hivatalos nyilatkozata szerint a következő telefon, ami megkaphatja a firmware-t és a hozzá tartozó klassz funkciókat, a Xiaomi Mi 8 Pro lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid