Tabletekre is elérhető lesz a Google Asszisztens

0

A Google Asszisztens érthetetlen módon eddig nem volt elérhető táblagépeken, de ez az áldatlan állapot most a végéhez ért. A keresőóriás hamarosan tabletekre is applikálni fogja a rendkívül hasznos szoftveres segédeszközt.

A Google alkalmazás legfrissebb béta verziójában – ami egyébként a 7.16 – már egy táblagép ikont is ott lehet látni az “elérhető” címke alatt, ami azt jelenti, hogy az Asszisztens nemsokára megérkezik tabletekre is. Maga a béta alkalmazás nem ajánlja fel a Google Asszisztenst, most még ugyanúgy a Google Now on Tap szolgáltatás indul el, de ez már csak ideiglenes állapot.

A Google virtuális asszisztense elérhető szinte minden olyan Android rendszert futtató eszközre, amelyen 7.0, vagy magasabb verziójú változat fut. Az okostelefonok mellett az Android TV-k, a Pixelbook laptopokon futtatott Chrome OS, de még a különféle autók fedélzeti számítógépei is képesek használni a programot, mi több, iOS rendszerű eszközökön is fut. Így aztán eléggé indokolatlannak tűnik az, hogy eddig nem lehetett tableteken használni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid