Tarol a Huawei P20 és P20 Pro Magyarországon

0

Úgy néz ki, hogy a kijelzőbe benyúló szenzorsziget nem szegte a vásárlók kedvét, és a Huawei egyik legsikeresebb mobilcsaládja lehet az új P20 sorozat.

A tavalyi modelleket messze lepipálták az újdonságok, a gyártó ugyanis elárulta, hogy az értékesítés első két hónapjában 76%-kal több Huawei P20 és P20 Pro fogyott Magyarországon, mint amennyi egy évvel korábban P10-ből és P10 Plusból.

Huawei P20 Pro és P20

A Huawei szerint a korábbi szériához képest akár kétszer annyi készülék is gazdára találhat a P20 sorozat termékeiből, ami így a gyártó valaha volt legnépszerűbb készülékcsaládjává válhat.

A vállalat közleménye szerint minden várakozást túlteljesített a Huawei P20 sorozat a magyar piacon, és azt is elárulták, hogy a magyar vásárlók többsége a drágább modellt, vagyis a P20 Prót választja, ami a világ első olyan okostelefonja, amelyet tripla hátlapi kamerával szereltek fel. Ami pedig ennél is meglepőbb, hogy az új „Twilight” fantázianevű (lilás-kékes-zöldes) verziót keresik a legtöbben.

A vállalat magyarországi várakozásai szerint a P20 termékcsaládból kétszer annyi talál majd gazdára, mint a tavaly piacra dobott P10 szériából, így a prémium termékek értékesítése terén is 15 százalékos növekedésre számítanak.

Forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid