10.000 Ft alatt a Visuo összecsukható, kamerás drónja

0

Rengeteg drón van a piacon, hiszen hatalmas népszerűségnek örvendő termékről van szó, és most bemutatunk nektek egy nagyon jól kinéző darabot, ami a kedvező ára mellé remek tulajdonságokkal rendelkezik.

A Visuo XS809HW drónról (ami az XS809W továbbfejlesztett verziója) elsőre a Batman jutott eszünkbe. Úgy néz ki, mintha a denevérember egy új járműve lenne, egy igazi páncélozott repülő tank. Nekünk nagyon tetszik ez a dizájn, ráadásul összecsukhatóra tervezték, így könnyebb szállítani.

Jár még a kütyü mellé egy gamepadra hajazó kontroller is, amin rengeteg gombot kapunk, és nem hiányzik pl. az autovisszatérés funkció sem. Ebbe kell befogatnunk a mobiltelefonunkat, de egyébként a hozzá járó applikáció segítségével a kart el is hagyhatjuk, és kizárólag a telefonunkkal is vezérelhetjük a drónt.

Természetesen kamerát is kapunk. A fedélzeten egy 2 megapixeles optika található, ami 120 fokos szögben és 720p-ben képes videót rögzíteni, ráadásul valós idejű képet továbbít a telefonra (FPV). Tudja a headless módot is, ami annyit tesz, hogy mindig a kontrollerhez képest lövi be az irányt, nem számít, hogy épp merre néz a drón, így könnyebb irányítani kezdőknek. Az akkumulátor 900 mAh-s, ezzel nagyjából 10 percet tudunk repülni, ami átlagosnak számít.

A Visuo XS809HW drón nagyon menő külsővel rendelkezik, és a gyártó a belsőre is odafigyelt, az ára pedig most mindössze 36.13 dollár, ami kb. 9500 Ft. Ha tetszik a termék, akkor ezen a linken tudjátok megrendelni.

Forrás: Tomtop

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid