Gyönyörű lesz a burgundi vörös Samsung Galaxy S9

0

A Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ készülékek hamarosan egy új színben is kaphatóak lesznek, ez pedig nem más mint a “Burgundy Red”, vagyis a burgundi vörös. Az egyik megbízható értesüléseiről híres szivárogtatónak köszönhetően fotókon is megcsodálhatjuk a valóban szemkápráztató telefonokat.

Persze mi tech újságírók igyekszünk minél inkább objektívek maradni, de elég ránézni ezekre a bíbor színben ragyogó okostelefonokra, és máris elillan a kritizáló szándék. Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Samsung felsőkategóriás mobiljai gyönyörűen festenek Burgundy Red árnyalatban. Hatalmas köszönet Ice Universe-nek, aki Twitter-oldalán elérhetővé tette ezeket a fotókat.

Egyébként amikor tavaly a Samsung Galaxy S8 áprilisban debütált, utána még hat hónapot kellett várnunk a vörös színben pompázó kiszerelésre. A kiszivárgott fotók alapján idén hamarabb érkeznek a burgundivörös telefonok. Kínában ráadásul már listázva van ez a színárnyalat, igaz, egyelőre még ott sem kapható.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid