Ennyibe fog kerülni a következő HTC csúcsmobil

0

Hacsak drága Föld bolygónk nem semmisül meg egy nukleáris holokausztban addig, május 23-án bemutatják a következő HTC csúcstelefont, ami az U12+ lesz. A még körülbelül másfél hétig tartó várakozás alatt a várható árak miatt sem kell a körmünket rágnunk, mert egy tajvani weboldal közzétette a mobil lehetséges ellenértékét.

A pénztárcánk vastagságától és az igényeinktől függően választhatjuk majd a 64 vagy a 128 GB-os kiszerelést. Az előbbi 750 dollár körüli áron fog mozogni, a méretesebb tárhellyel ellátott készülékért viszont 800 darab George Washington képmást kell leszurkolni. A tajvaniak telefonja így ha más nem, az ára alapján a Samsung Galaxy S9-cel mindenképpen egy ligában fog játszani.

Persze a HTC újdonsága a specifikációi révén is méltó kihívó lehet, hiszen az eddigiek alapján Qualcomm Snapdragon 845 processzorra, 5.99 colos 1440×2960 felbontású kijelzőre, valamint duál kamerakészletekre számíthatunk a telefon elő, valamint hátlapján – sok minden egyéb más mellett. Reméljük, az újdonság nem csak papíron fog jól mutatni, hanem végre ellátja kellő mennyiségű bevétellel a HTC-t, hiszen a gyártónak már hosszú ideje rosszul áll a szénája.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid