Tavalyi csúcshardverrel érkezett a ZTE Axon 7S

0

A ZTE úgy határozott még egy ideig felszínen tartja az Axon 7 nevet, és készített a készülékhez egy ráncfelvarrt modellt, ami az Axon 7S megnevezést kapta. A mobil az előző év csúcshardverével jön, de nem csak emiatt lehet figyelemreméltó vétel egy okostelefon-rajongó számára. 

A ZTE csúcstelefonjában Qualcomm Snapdragon 821 lapkakészlet dolgozik, ami a 2016-os év sztár chipsetje volt. Azt sajnos még nem fedte fel a gyártó, hogy valóban 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely lesz-e a készülék belsejében, mindenesetre korábbi értesülések alapján így tudjuk.

A ZTE sajtóanyaga igazán semmit nem árult el, a weboldal frissítésre vár. Azt lehet szabad szemmel is látni, hogy a telefon hangszórójának formaterve megváltozott, de hogy vajon ez milyen technikai változásokkal jár együtt, az egyelőre rejtély.

Mindenesetre becslések szerint egy 5.5 colos AMOLED megjelenítő lehet a telefon éke, QHD felbontással, az elsődleges kamera maradhat 20 megapixeles, a rendszer pedig vélhetően Android 7.1 Nougat lesz.

Egyébként cseppet sem ciki a Qualcomm Snapdragon 821 felbukkanása, hiszen más gyártók idei zászlóshajóiban is megtalálható ez a chipset, és a teljesítménye a még most is kiemelkedőnek számít.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid