Tavaszi akciók a Geekmaxi oldalán, hasznos otthoni termékek EU raktárról!

0

A Geekmaxi webáruházat elsősorban azért szeretjük, mert minden termékük európai raktárból érkezik, így nem kell sokat várni a csomagra, és nem kell aggódni extra költségek miatt sem. A Geekmaxi most egy tavaszi kiárusítást tart, amelynek keretében akár 40%-os leértékelésekre lehet számítani, illetve a már megszokott módon akad néhány különleges ajánlat is az olvasók számára. Xiaomi márkájú robotporszívó, vezeték nélküli porszívó, valamint egy összehajtható vázas, nagyon vagány elektromos roller is lesz a kínálatban, szóval érdemes elolvasni az alábbi pár sort.

A tavaszi kiárusításában számos gyártó és rengeteg termék képviselteti magát, ezeknek a részletes ismertetésébe helyszűke okán inkább nem mennék bele, azt viszont eláruljuk, hogy a NEWGEEKMAXI kupon felhasználásával minden termék árából le lehet faragni 3%-ot, ami így első blikkre nem tűnik soknak, de ez a már egyébként is akciós árakból jön le! A Geekmaxi kínálatában van egy csomó klassz holmi, most olcsóbban juthatunk elektromos kerékpárhoz, projektorhoz, különböző takarítógépekhez, és egyéb ház körüli tevékenységeket könnyítő masinákhoz. A komplett választékot az alábbi linkre kattintva éritek el:

Most pedig lássunk pár kiemelt ajánlatot. Ne feledjétek, nem csupán ezek, de a webáruház összes terméke európai raktárból érkezik!

Xiaomi JIMMY JV63 vezeték nélküli porszívó

Nem mindenütt lehetséges megoldani a hálózati áramellátást, vagy kifejezetten kényelmetlen lenne a kábelekkel bíbelődni takarítás közben, ilyenkor jöhet jól egy ilyen eszköz, ami a konnektoroktól távol is képes akár 60 percen keresztül üzemelni, és 20.000 Pa-s a szívóerővel, illetve fejlett HEPA szűrőkkel rendelkezik. A gépezet mindössze 1,1 kilogrammos, így nem fog leszakadni a kezünk munka közben. A vezeték nélküli porszívó most a 6W29UwjD kupon felhasználásával mindössze 169,99 eurós, vagyis nagyjából 63 656 forintos áron lehet a tiétek, a készlet erejéig. További részletek, megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

KUGOO KIRIN S1 elektromos roller

Egy villanyhajtású roller előnyeit, hasznát, környezetre gyakorolt jótékony hatásait nem itt és most fogjuk megbeszélni, de mint tudjátok, jócskán lehetne érveket találni mindegyik mellett. Ezt a rollert azért lehet szeretni, mert nyolc colos kerekeken gördül, az egyetlen töltéssel lehetséges maximális hatótáv 25 km, a legnagyobb elérhető sebesség pedig 25 km/óra, hála a 350 wattos kefe nélküli elektromotornak, amely a gépezet belsejében zakatol. A háromféle állítható tempóban száguldó roller legfeljebb 100 kilogrammos felhasználókat tűr meg, legalábbis hosszútávon. A készülék váza összehajtható, így nem jelenthet problémát a szállítás, illetve a tárolás sem. A roller most mindössze 249,99 eurós, vagyis nagyjából 88 403 forintos áron rendelhető, amennyiben használjátok az AXWBm5h7 kupont. További információkat és megrendelési opciókat erre a linkre kattintva találtok!

Xiaomi Roborock S5 Max robotporszívó

A felsorolás végére pedig egy mondhatni közönség kedvenc robotporszívó maradt, ami jócskán megkönnyíti majd az életetek, rengeteg funkciójának, és intelligens vezérlő, valamint érzékelőrendszerének köszönhetően. A szerkezet egyetlen feltöltéssel simán kitakarítja a lakásotokat, szívóereje 2.000 Pa, és nem csupán porszívózni, de feltörölni is tud, így aztán a piszoknak esélye sem lesz vele szemben. Nem állhatják útját a küszöbök és a vastag szőnyegek sem, már amennyiben azok nem magasabbak, mint 2 cm. A gépezet munkája teljesen személyre szabható, az irányításhoz szükséges okostelefonos alkalmazásban beállíthatunk tiltott zónákat és virtuális falakat is. A robotporszívó most 414,99 euróért rendelhető, ami jó magyar valutára átszámolva nagyjából 146 696 forintot jelent, már amennyiben használjátok a vásárlás mellé a PW96U8DV kódot. A robotporszívó részletes ismertetőjét, a megrendelési lehetőségeket ezen a linken találjátok!

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid