Teclast M40 bemutató – megfizethető tablet korrekt jellemzőkkel

0

Mindennapos tartalomfogyasztásra, kisebb irodai munkára tervezték a Teclast M40 táblagépet, amelynek 10,1 colos Full HD IPS kijelzője, 8 magos processzora, 6 GB RAM-ja, 128 GB-os bővíthető háttértárja, Android 10 rendszere, 4G modemje, valamint egészen korrekt, cirka 8 órás üzemideje van. Ja, és nem kerül többe 55 ezer Ft-nál!

A Teclast M40 táblagép most 169,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood webáruházából ami az EU Priority Line szállítással együtt magyar pénzben nagyjából 53.500 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

Olcsósága ellenére a gyártónak volt arra gondja, hogy a tablet külső burkolatát fémből gyártsa le, ami így nem csupán a szemnek kedves, de egyben a strapát is jobban bírja.

A táblagép előlapját egy 10,1 colos, 1920 x 1200 pixel felbontású IPS képernyő uralja, ami már színvonalas megjelenítéssel kecsegtet.

Ha jól megnézzük a gépet, akkor látni fogjuk a két hangszórórácsot, az USB-C csatlakozót, micro SD és SIM foglalatot, valamint a fülhallgató kimenetet is, a szokásos gombok mellett.

Hardver

A Teclast M40 belsejében egy nyolcmagos UNISOC T618 processzor teljesít szolgálatot, ezt a lapkát egyébként elsősorban médiaboxok és TV-okosítók burkolata alatt szoktuk megtalálni, de egy táblagép esetében sem fog kudarcot vallani. Az operatív memória kapacitása 6 GB, míg a belső tárhely 128 GB-os és bővíthető.

A táblagép rendelkezik saját beépített 4G modemmel, így hozzáférhetővé válik a mobilinternet, lehet telefonálni, és igen, támogatott a B20 frekvencia is, aminek elsősorban a vidék felhasználók fognak majd nagyon örülni. A nagyvárosokon kívül ugyanis előszeretettel használják a szolgáltatók ezt a frekvenciát szélessávú mobilinternet közvetítéséhez. Ami még a hardver kapcsán mindenképpen említést érdemel, az a Bluetooth 5.0 modem, a kétsávos Wi-Fi, illetve a beépített navigációs rendszer.

Kamerák

A Teclast M40 hátoldalán egyetlen képrögzítő egység található, amelynek felbontása 8 megapixel. Tablettel fotózkodni nem túl kényelmes, de legalább ott lesz a lehetőség, ha végképp nincs más kéznél. Az előlapi képrögzítő egység szintén 8 megapixeles.

Akkumulátor és szoftver

A Teclast M40 belsejében egy 6000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások értelmében 7-8 óra folyamatos videólejátszást képes biztosítani, de egyéb felhasználási módok esetében is valami hasonlóra lehet számítani az üzemidőt illetően.

A táblagép egészen naprakész operációs rendszerrel rendelkezik, egy teljesen gyári, módosításoktól mentes Android 10 rendszert futtat.

A Teclast M40 táblagép most 169,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood webáruházából ami az EU Priority Line szállítással együtt magyar pénzben nagyjából 53.500 forintot jelent. Ha szeretnél többet tudni, vagy rendelni a készülékből, akkor kattints bátran ide!

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid