Tele lesz kamerákkal a Sony Xperia XZ3

0

A Sony bár már közel sem akkora fókusszal közelít az okostelefonok világához, továbbra sem állt le az ilyen eszközök gyártásával, fejlesztésével. Áprilisban kaptunk egy zászlóshajót, és a japánok nemsokára egy újabb csúcskategóriás mobillal lephetnek meg minket, amin elöl és hátul is duál kamerakészlet lesz.

Az állítólag Xperia XZ3 névre hallgató okostelefon az IFA kiállításon debütálhat augusztus végén vagy szeptember eleján, és egyelőre túl sokat nem tudni róla. Az viszont a pletykák szerint eléggé valószínű, hogy a Sony enged az új idők szavának, és adoptál néhányat a jelenlegi trendekből. Végül is ez a legnagyobb vád ellenük: nem tartják a lépést a jelenlegi okosmobilos divattal. Na persze akadnak szép számmal, akik pont ezért tisztelik a japán gyártót…

Az egyik infó ami kiderült az, hogy a Sony következő telefonjának nem kevesebb, mint négy kamerája lesz, kettő az előlapon, és szintén ennyi hátul. A gyártó csupán nemrég kezdte el alkalmazni az ikerszenzoros megoldásokat, és úgy látszik tovább haladnak a kitaposott ösvényen. A minap kiszivárgott két kameramodul fotója, amelyek az Xperia XZ3 esetében kerülhetnek felhasználásra, persze az sem kizárt, hogy a végső változatban nem lesznek ott.

Sony Xperia XZ2 – a kurrens zászlóshajó

Sajnálatos módon más egyebet jelen pillanatban nem tudni a készülékről, de ha valóban a legfelső szinten szeretne nevet szerezni magának, akkor a burkolata alatt egy Qualcomm Snapdragon 845 chipset fog dolgozni. Legalább 6 GB RAM, valamint 64 GB-os belső tárhely társulna egy ilyen lapkakészlethez, hogy valóban méltó legyen a zászlóshajó kifejezésre. Az itt olvasottak és látottak messze nem hivatalosak, kéretik őket fenntartással kezelni, ugyanakkor spekulálni szabad. Szerintetek milyen lehet a következő Sony csúcstelefon?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid