Teljesen megváltozik a Messenger felülete

2

A Facebook teljesen átszabja a Messenger felületét, állítólag sokkal egyszerűbb és átláthatóbb lesz, de a közzétett képek alapján erre nem vennénk mérget…

Frissítés: Többen is jelezték, hogy náluk már az új felület érhető el. Valószínűleg pár napon belül mindenkinél aktiválják.

A Messenger kezelőfelülete most sem bonyolult, sőt, igen egyszerű. A kezdőlapon egymás alatt látjuk időrendben a legutóbbi üzenetváltásokat, fent tudunk váltani a különböző fülek között (előzmények, hívások, csoportok, partnerek és saját profil), alul pedig a lebegő plusz jelre kattintva írhatunk új üzenetet. Ezt azonban el lehet felejteni, teljesen átszabja a Facebook az egészet.

messenger-uj-felulet-02

A kezdőlap több részre lesz osztva, ezentúl megtaláljuk itt a kedvenc ismerősöket, a szülinapos ismerősöket, valamint az éppen aktív ismerősöket is. Fentre kerül egy keresősáv, a menüsor pedig alulra költözik.

messenger-uj-felulet-01

Félő tehát, hogy a Facebook állításával ellentétben inkább bonyolultabb lesz az új elrendezés. De akkor mégis miért van szükség a módosításra? Nos, mint arról már korábban beszámoltunk, a Messengerben is meg fognak jelenni a hirdetések, vagyis pontosabban szponzorált üzenetek, és nem lennénk meglepve, ha a későbbiekben ilyen szekcióval is bővülne a főoldal, így mindig szem előtt lennének a fizetett tartalmak. Persze ez csak egy teória.

Még valami: gondolom mindenki észrevette, hogy iPhone-os képek vannak a cikkben, ezen nem kell fennakadni, Androidon is ugyanez várható, de a Facebook sajnos csak ilyen képeket tett közzé.

forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid