Teljesen kávamentes lehet a Samsung Galaxy A100 okostelefon

0

A Samsung állítólag egy érdekes, új Galaxy A szériás mobilon dolgozik, amely a sorozat eddigi legfejlettebb tagja lehet. A készülék teljesen mentes lesz mindenféle kávától, szó szerint, és gombok sem lesznek rajta.

Mindez persze egyelőre csak pletyka, de több forrás, és különböző szabadalmi dokumentumok is arra utalnak, hogy valóban jöhet egy ilyen Samsung mobil, ráadásul már jövőre. A készülék talán a Galaxy A100 nevet kapja, és szemből nézve csak egy hatalmas kijelző látszik majd rajta. A LetsGoDigital csapata készített is pár látványos koncepcióképet:

Az még nem tisztázott, hogy lesz-e kameralyuk a kijelzőben, ezt talán még maga a Samsung sem döntötte el. Azt azonban egyes források tudni vélik, hogy a gyártó leszámol az oldalsó gombokkal is, helyettük egy nyomásérzékeny keret veszi majd körbe a mobilt. Sokszor hallhattunk már arról, hogy a Samsung dolgozik egy ilyen megoldáson, sőt, állítólag a Note 10-nek is volt ilyen prototípusa, ám egyelőre ezt elvetették. A szóban forgó Galaxy A mobilba azonban már bekerülhet az új technológia.

Forrás: LetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid