Kiszivárogtak a Sony Xperia 20 jellemzői

0

Már egy ideje pletykálnak arról, hogy a Sony az idei IFA kiállításon szeretne bemutatni egy Xperia 1 utódot, ám a csúcskategóriás telefon nem egyedül érkezne, hanem az Xperia 10 folytatásával, az Xperia 20-szal. A mobilnak nemrégiben kiszivárogtak a fontosabb jellemzői, ezeker fogjuk sorra venni az alábbiakban.

Az internetre felkerült adatlap a Sony Xperia 20 japán kiadásának jellemzőit tartalmazza, de nagy eséllyel a globális piacra szánt változat sem lesz sokban eltérő, sőt, vélhetően ugyanazokat a hardveres komponenseket kapja majd, mint a hazai verzió. Vélhetően a többféle RAM és belső tárhely opció is elérhető lesz.

A mobil belsejében egy Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészlet fog dolgozni, ami mérföldekkel jobb a korábbi modell Snapdragon 630-ához viszonyítva, viszont a képernyő továbbra is 6 hüvelykes marad, mégpedig Full HD+ felbontással és 21:9 képaránnyal. A 710-es lapka mellett kiszereléstől függően 4 vagy 6 GB RAM szolgál majd, míg a belső tárhely kapacitása lehet 64, valamint 128 GB-os.

Sony Xperia 10

A hátlapon található kamerakészlet két érzékelőt foglal magában, ezek mindegyike 12 megapixeles, de azt nem tudni, vajon a második szenzor telefotó vagy ultraszéles látószögű egység-e. A jelenlegi Xperia 10 hátlapján a másodlagos kamera szerepét egy 5 megapixeles mélységérzékelő tölti be egyébként. A lapon még láthatóak a telefon térbeli jellemzői (158 x 69 x 8,1 mm, 9,8 mm a kameráknál), az viszont nem derült ki, mekkora akkumulátort szerelnek majd a mobilba a saját útjukat járó japánok.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid