Teng MINI KF609 drón – DJI Mavic Mini hasonmás 14 ezer Ft-ért!

0

Valószínűleg még nem hallottatok a Teng MINI KF609 drónról, ami csak nemrég jelent meg, és meglepően korrekt jellemzőket kínál nagyon kedvező áron. Kompakt méret behajtható karokkal, 4K kamera és akár 15 perces repülési idő 14 ezer Ft-os áron?!

Kezdjük is mindjárt a méretekkel, mert ez a KF609 egyik nagy előnye. A drón összehajtva mindössze 12,5×8,8 cm-es és 5,5 cm vastag, tehát akár simán zsebre is lehet vágni. A tömege sem sok, 113 grammot nyom, vagyis még a DJI Mavic Mini-nél is jóval könnyebb, amire egyébként sokban hasonlít külsőleg.

Az akkumulátor kapacitása 1100 mAh, amivel akár 15 perc folyamatos repülés is elérhető, ez egész jónak számít az árkategóriában. A drónt főként 14 év fölötti gyermekeknek, illetve kezdő drónozó felnőtteknek ajánlják, ugyanis az irányítása meglehetősen könnyű.

Mindenképpen érdemes szót ejteni a kameráról, ami 4K felbontásban is képes rögzíteni, igaz, ez csak a fotókra vonatkozik, videózásnál be kell érnünk Full HD-vel, ami még mindig nagyon jó. Az elülső kamera egyébként 90 fokban állítható, hogy merre nézzen, és a drón alján van egy második kamera is, ami folyamatosan lefelé néz.

Élőképet is sugároz a KF609 a telefonunkra, méghozzá HD felbontásban, a drón irányítása pedig egy kontrollerrel lehetséges, ami természetesen jár hozzá, de ha ezt esetleg otthon hagyjuk, akkor a mobil önmagában is elég a vezérléshez.

Extra dolgokból nincs hiány, van például két LED fény elöl, optikai szenzor alul, egy gombos fel- és leszállás, objektumkövetés, légnyomásmérős magasságérzékelés és gesztusvezérlés is.

GPS sajnos nincs a drónban, de erre nem is igazán lesz szükségünk, ugyanis az irányítási hatótáv durván 60 méter. Ez a kütyü nem arra való, hogy kilométerekre elrepüljünk vele, inkább csak helyi szórakozásra, kamerázásra.

Az Android és iOS kompatibilis Teng MINI KF609 több változatban is kapható a GearBest oldalán, de mivel nem olyan vészes az árkülönbség, mindenképpen a 4K kamerás modellt ajánljuk (a másik opció a 720p), és a hordtáskát (Storage Bag) is érdemes kérni hozzá, mivel ez nagyban megkönnyíti a szállítást. A “full extrás” kiszerelés így 42,99 dollárba kerül, ami 13.900 Ft, a vámmentes Priority Line szállítás pedig szintén nem drága. A drónhoz jár ajándékba egy szett tartalék propeller, valamint propellervédők is. További részletek az alábbi linken:

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid