Tesztelés alatt a Samsung Galaxy J2

2

Az alsó-, illetve középkategóriába sorolható készülékekből álló Galaxy J sorozat jelenleg három tagot számlál (J1, J5 és J7), hamarosan azonban egy újabb mobillal bővül a sor, mégpedig a Galaxy J2-vel.

A Galaxy J5 (SM-J500F) és a Galaxy J7 (SM-J700F) is egy elég komoly, középkategóriás szelfimobil lett, a napokban felbukkant SM-J200F modellszámú készülék azonban minden bizonnyal a belépőszintű J1-hez (SM-J100F) áll majd közelebb. A Samsung elnevezési szokásait figyelembe véve szinte biztos, hogy Galaxy J2 néven érkezik majd az újdonság.

imeidata.net

imeidata.net

A telefon először az IMEI adatbázisban tűnt fel, de itt csak a modellszám olvasható ki. A Zauba oldalán azonban az is kitűnik, hogy a mobil valószínűleg egy 4.7 inch körüli kijelzővel érkezik majd, azaz a kompaktabb készülékek táborát fogja erősíteni. Ez utóbbi weboldal egyébként az indiai import-export adatokat teszi közzé, és a Galaxy J2 felbukkanása azt jelenti, hogy a készüléket már tesztelik az ázsiai országban.

zauba.com

zauba.com

Más információ sajnos egyelőre nem derült ki a Galaxy J2-ről, de nem érdemes egy komoly versenyzőre számítani. Valószínűleg egy olcsó készülékről van szó, amit egy gyenge kétmagos vagy négymagos processzor hajt majd.

Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid