Tesztelték az LG G5-öt

0

Az LG egy külön a csúcsmobilnak dedikált rendezvény keretein belül mutatja be az G5-öt február 21-én. A Geekbench adatbázisának köszönhetően azonban egy kicsit hamarabb is betekinthetünk a mobil burkolata alá.

Ismeretlen személy vagy személyek lefuttatták az LG G5 prototípusán a népszerű szintetikus tesztprogramot, ezáltal sikeresen közszemlére téve annak néhány kulcsfontosságú részletét. Többek között az is kiderült, hogy a mobilon a tesztelés ideje alatt Android 6.0.1 Marshmallow rendszer futott, de néhány korábban csak szóbeszédben említett hardveres jellemző is megerősítésre került.

lg-g5-geekbench

Ilyen például a telefon lelkét jelentő négymagos Qualcomm Snapdragon 820 lapka, aminek ütőképességét nem bízta a véletlenre a dél-koreai cég, hiszen 4 GB RAM-ot szerelt mellé. A tesztben szereplő készülék egyébként az LG F700S modellszámot viseli, amiből az “S” egy dél-koreai szolgáltatóra, az SK Telecomra utal.

Egyébként az F700-as modellszám egyértelműen arra utal, hogy az LG G5-ről van szó, hiszen a gyártó hazájába szánt V10 az F600-as jelzést kapta, a G4 pedig az F500-at. A korábbi pletykák prémium fémházat, oldalra kerülő hangerőszabályzókat, hátlapi ujjlenyomat-olvasót és dupla kamerát, valamint egy 5.5 col körüli QHD felbontású érintőképernyőt jósolnak.

forrás: Geekbench

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid