Tesztelték a Realme GT Neo 5-öt

0

Jövő hónapban tartják az MWC kiállítást Barcelonában, amin sok újdonság mutatkozik majd be, ezek egyike lesz a Realme GT Neo 5. Az okostelefon az előzetes értesülések alapján egy nagyon jól felszerelt készülék lesz, de a legmenőbb jellemzője az, hogy támogatni fogja a 240 wattos gyorstöltést. A mobil egy példánya nemrégiben tiszteletét tette a Geekbenchen, mégpedig 16 GB RAM-mal megpakolva.

Az okostelefont tehát állítólag megmérettették a Geekbench segítségével, amelynek futtatása során 1279 pontot gurított az egymagos, és 3902 pontot a többmagos mérések során. A RMX3708 modellszámú Realme GT Neo 5 tesztpéldányában 16 GB RAM egészítette ki a Snapdragon 8+ Gen 1 chipsetet, miközben a szoftveres frontot Android 13 tartotta.

Ami a többi hardveres jellemzőt illeti, a Geekbench helyett kénytelenek leszünk más forrásokra támaszkodni, mivel a tesztapplikáció csak az alapvető hardveres információkat teszi közzé adatbázisában. Szerencsére vannak szivárogtatók és tanúsítványi eljárásokat végző irodák is a világon, nekik köszönhetően pedig már tudni, hogy a Realme GT Neo 5 6,74 colos képernyővel lesz felszerelve, az AMOLED típusú panelen összesen 2772 x 1240 pixel sorakozik majd, a képfrissítési ráta pedig 144 Hz-es lesz, ha minden igaz.

A mobil hátoldalán 50 MP-es elsődleges kamera foglal majd helyett, de a készletben lesz egy 8 MP-es ultraszéles látószögű, valamint egy 2 MP-es makró modul is. Az előlapi kamera elvileg 16 MP-es felbontást kap. Az okostelefon belsejébe 4600 mAh-s telepet szerelnek, ami támogatni fogja a bevezetőben említett félelmetes, 240 wattos gyorstöltést.

A Realme GT Neo 5 meg fog jelenni egy másik változatban is, amiben egy kicsit nagyobb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd a mobilitást, ez az aksi azonban “csak” 150 wattal lesz tölthető. Ezt a készülék másik processzor hajtja, egy 4 nanométeres MediaTek Dimensity 8200 kerül majd a burkolata alá.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid