Tesztelték a Redmi Note 9 Prót, és egy fotó is felbukkant a mobilról

0

A Xiaomitól immáron különvált, de azért az anyavállalattal kéz a kézben működő Redmi március 12-én leplezi le a Note 9 szériát. Nem meglepő módon lesz egy alapmodell, illetve egy másik variáns Pro utótaggal a nevében. Mi most az utóbbival fogunk egy kicsit foglalkozni, az apropó pedig az, hogy valaki volt olyan szíves, és szintetikus tesztprogramot futtatott a készülék prototípusán. Ezen kívül pedig egy kiszivárgott fotó is érkezett a mobilról.

Egészen pontosan a Geekbench alkalmazásról van szó, ami csupán a legfontosabb hardveres jellemzőkről rántja le a leplet, miközben a készülék belsejében lévő vas teljesítményét firtatja. Az app adatlapja szerint a Redmi Note 9 Pro Android 10 operációs rendszert futtatott tesztelés közben, és 6 GB RAM teljesített szolgálatot a burkolata alatt. A benchmark applikáció “curtana” néven hivatkozik az alaplapra, ezt a kódnevet eddig még nem hallottuk, így egyelőre nem tudni, pontosan milyen chipset dolgozik a mobilban. Az egymagos teszt során a kínaiak telefonja 569, míg a többmagos mérés végén pedig 1755 pontot szerzett.

Mutatjuk a fotót is, amin állítólag a Redmi Note 9 Pro hátlapja látható:

A Redmi Note 9 Pro jellemzőit egyelőre nem leplezte le a gyártó, de azért megerősítettek néhány részletet. Ezek közül az egyik az összesen négy érzékelőt csatasorba állító hátoldali kamerarendszer, ugyanakkor beszéltek villámgyors töltésről, illetve magával ragadó játékélményről is.

Kíváncsian várjuk, vajon ezek mit takarnak majd. Mivel egy szűk hét múlva hivatalosan is bemutatják a készülékeket, addig még biztosan hallani fogunk róluk, hogy egy pillanatra se lankadjon a Redmi Note 9 és a Pro variáns körüli felhajtás.

Forrás: GSMArena, Techdroider

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid