Tesztelték a Samsung Galaxy S10 Lite-ot

0

Már többször olvashattunk arról híreket, hogy a Samsung egy olcsóbb Galaxy S10 variánssal készül, és a kiszivárgott infók mellé most némi konkrétum is érkezett egy teszteredmény jóvoltából.

Az említett készülék SM-G770F modellszámon fut, és igazából még nem teljesen biztos az S10 Lite elnevezés, de jelenleg ez tűnik a legvalószínűbbnek, hiszen az S10e már foglalt. A mobilon nemrég lefuttatták a Geekbench tesztjét, és ebből kiderült, hogy nem igazán kell majd kompromisszumokat kötnünk hardveres terén, hiszen marad a Snapdragon 855 processzor (erre utal az “msmnile”), amit 8 GB RAM fog kísérni.

Az elért pontszám mondjuk meglepően alacsony, egy középkategóriás telefon tud ennyit, de minden bizonnyal ennek az a magyarázata, hogy egy még nem végleges prototípuson futott a tesztprogram.

Ami még kiderült az adatlapról, hogy a mobilt már Android 10-zel tesztelik, tehát jó eséllyel az új verzióval kerül majd piacra. Hogy pontosan mikor jön a készülék, azt egyelőre nem tudni, de az egyik forrás szerint a mobil specifikációi megegyeznek majd a Galaxy A91 nevű készülékkel, ami az A sorozat új királya lesz 6,7 colos Full HD+ kijelzővel, Snapdragon 855 processzorral, 8 GB RAM-mal, 48 MP-es tripla hátlapi kamerával, 32 MP-es szelfikamerával, 4500 mAh-s aksival és 45W-os gyorstöltéssel. Lehetséges tehát, hogy az A91 és a feltételezett “S10 Lite” egy és ugyanaz a mobil, csak más néven kerül majd forgalomba különböző piacokon.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid