Tesztelték a Samsung Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 modelleket

0

A nyáron fognak debütálni a Samsung új, hajlítható készülékei, vagyis a Galaxy Z Fold 5 és a Galaxy Z Flip 5. Most valaki fogta a készülékek amerikai piacra szánt prototípusait, és tesztelte őket a Geekbench nevű benchmark szoftver segítségével, megerősítve a belsejükben szolgálatot teljesítő hardver típusát.

Nincsenek nagy meglepetések, a hajlítható okostelefonok borítása alá a Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy lapkakészlet kerül. Ez ugyanaz a túlhúzott variáns, amelyet a Galaxy S23 modellekbe szereltek. A chipset normál változatához képest annyi a különbség, hogy a For Galaxy kiadás esetében némileg megemelték a CPU és a GPU órajelét.

A Samsung Galaxy Z Fold 5 az SM-F946U modellszámmal jelent meg a Geekbench adatbázisában, 2030 pontot gurítva az egymagos, és 5213 pontos eredményt szerezve a többmagos mérések során. Ezek az eredmények egy kicsit még jobbak is, mint amire a Galaxy S23 modellek képesek, ezek általában 1800 és 4900 pont körüli eredménnyel zárják a méréseket. A próbára tett prototípus 12 GB RAM-mal volt felszerelve és Android 13 operációs rendszer futtatott, vélhetően a Samsung saját fejlesztésű interfészével kiegészítve.

Az SM-F731U modellszámmal szereplő Samsung Galaxy Z Flip 5 ugyanezzel a lapkakészlettel indult a megmérettetésre, amelyek során 2030, valamint 5213 pontot zsebelt be az egymagos és a többmagos tesztek végeztével. A kagylómobilok hőskorát idéző készülék 8 GB operatív memóriával volt felvértezve, és Android 13 rendszert futtatott, akárcsak testvére.

A Samsung Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 mobilokat augusztusban mutatják be, ha minden a tervek szerint alakul.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid