Tesztelték a Samsung Galaxy S8 Active-ot

0

A Samsung keményen dolgozik a jelenlegi csúcsmodell, a Galaxy S8 strapabíró változatán. A Galaxy S8 Active bemutatója már nagyon közel van, ezt bizonyítja az is, hogy a készüléken lefuttatták az egyik népszerű benchmark programot, és az eredmények nyilvánosságra kerültek.

Az SM-G892A modellszámú okostelefonon a Geekbench applikációt futtatta a dél-koreai vállalat valamilyen belsős munkatársa, és a folyamat hozadéka az, hogy most mindannyian megismerhetjük a mobil processzoros képességeit. A Samsung masinája 1842 pontot szerzett egymagos teszten, és 6394 pontot a többmagos próbán.

A Geekbench adatbázisában az áll, hogy a Galaxy S8 Active a tesztelés pillanatában Android 7.0 rendszert futtatott, és a prototípus burkolata alatt egy Qualcomm Snapdragon 835 dolgozott. Egyébként az S8 Active teljesítménye némileg elmarad az alapmodell mögött, de a Xiaomi Mi 6 is több pontot szedett össze nála. Hasonló eredményeket ért el az HTC U11, a Sony Xperia XZ Premium viszont már elmarad a koreai strapatelefon mögött. Nyilván nem eget rengető különbségekről van szó egyébként.

A Samsung Galaxy S8 Active elviekben ugyanazt a hardvert fogja kapni, mint a Galaxy S8. A legfőbb különbség az lesz, hogy nem lesz hajlított a kijelző, és egy jóval ellenállóbb külső burkolatba kerülnek a mobiltelefon alkatrészei.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid