Tesztelték az új Google-mobilt

2

A GFXBench nevű szintetikus tesztprogram adatbázisában nemrégiben feltűnt a Google következő referenciamobiljának nagyobbik változata, vagyis a Google Pixel XL utódja. A telefon a Pixel XL 2 nevet viseli, és a Pixel 2-vel egy időben debütálhat, amikor egyébként állítólag még egy harmadik modell is leleplezésre kerül. A keresőóriás phabletjéről a benchmark alkalmazás rántotta le a leplet, lássuk mit is fog tudni.

A korábban pletykált Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet meglétét a szintetikus tesztek megerősítették, de azt is a tudtunkra adták, hogy a kijelző valamivel nagyobb lesz, mint az előd esetében. A GFXBench a kijelző méretét, illetve a felbontást is közzé tette, de úgy, hogy a navigációs sávot nem számolta bele, ezért láthatjátok a felettébb furcsának tűnő 2560×1312 felbontást a listázásban. A navigációs sávval együtt 2560×1440 pixeles, vagyis QHD lesz a megjelenítő. Egyébként az előd is ugyanezt a felbontást használta.

A fentiekből könnyedén kikövetkeztethető, hogy a telefon valószínűleg 5.7 colos megjelenítővel érkezik, és ha a jelenlegi trendeknek megfelelően készül, akkor okkal reménykedhetünk vékonyka kávákban, így hiába lesz nagyobb a kijelző, a teljes méret nem fog nőni.

Koncepció

A további fontos hardveres jellemzők között ott szerepel 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, egy 12 megapixeles elsődleges, valamint egy 8 megapixeles előlapi kamera. A tesztelés pillanatában a mobilon Android 7.1.1 futott, de nyilvánvalóan a végleges változaton már Android 8.0 lesz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid